Aktivni odmor

Lungomare

Općepoznata činjenica je da bavljenje sportom pozitivno utječe na ljudsko zdravlje te  da šetnje u prirodi donose mnoge dobrobiti u naše živote.

Za vrijeme vašeg boravka u našem lijepom mjestu, iskoristite tu priliku i učinite nešto izvrsno za vašu dušu i tijelo, prohodajte našom prekrasnom šetnicom koja se uz more proteže cijelim mjestom i tako upoznajte sve djeliće našeg krasnog zavičaja.

Duga 7 kilometara, naša šetnica spaja sve zaseoke uz more, počevši od čarobne uvale Luka preko čudesno lijepe uvale Jardula sa zanimljivim stijenama u moru zvanim Oplovcima, preko dražesnih uvala Pocrkavlje i Stomarica do Šćita pa ispod Podrača pokraj veličanstvenog Zalis kamena i dalje pored poznatog simbola naših Brela, kamena Brela i preko plaže Punta rata do centra Soline i dalje do kraja Berulije gdje i  završava naš lungomare. No, ukoliko želite, šetnja se može nastaviti dalje do drugih mjesta Makarske rivijere, Baške Vode, Promajne, Bratuša, Krvavice i Makarske.

Bez obzira kako i kada koristili ovaj prekrasan put uz more, šetali, trčali, vozili romobil ili biciklu ili koristili naše teretane na otvorenom, jedno je sigurno: napuniti ćete baterije. Morski zrak koji smiruje i potiče duboko disanje, predivni prizori koji su jednostavno nezaobilazni i sam boravak u prirodi imati će umirujući učinak i biti jedan od razloga zbog kojih ćete uvijek s radošću misliti na naše lijepo mjesto.

Otkrij više