Pristup informacijama

IQM Brela - Javni poziv za uključenje u projekt 2022.

                                  JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT IQM DESTINATION BRELA

                                         INTEGRALNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OPĆINI BRELA

Poštovani,

Turistička zajednica Općine Brela u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u Brelima.

Projekt IQM Destination Brela ima za cilj poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji. Naglasak je na povezivanju subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu Brela i poticali na izvrsnost.

IQM sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

U projekt IQM Destination Brela mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi marketing analiza, uključenje u edukativne i marketinške programe u cilju poticanja izvrsnosti i sinergija u destinaciji.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području Općine Brela da se prijave na sudjelovanje u projektu ispunjavanjem Pristupnice na linku: https://www.surveymonkey.com/r/W9WZ59J.

Za sve turističke subjekte sudjelovanje u projektu je besplatno.

Javni poziv je otvoren do 3. lipnja 2022.godine.

TZO Brela stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

 

Otkrij više