Kutak za iznajmljivače

Upute za korištenje mVisitor aplikacije

TZO Brela osigurala je za svoje članove besplatan pristup aplikaciji mVisitor s kojom se omogućava brzu i jednostavnu prijavu i odjavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor.

Nakon preuzimanja mVisitor aplikacije na mobilni uređaj, iznajmljivač može jednostavno izvršiti prijave svojih gostiju. Aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor. 

Upute za korištenje mVisitor aplikacije:  

1. Preuzmite aplikaciju mVisitor s Apple Store-a ili Google Play Store-a.

2. Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor).

3. Način unosa podataka gostiju:

Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

Gostu možete direktno iz mVisitor aplikaciju poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unosi osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

4. Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije automatski se prosljeđuju i u eVisitor.

Video tutorijale uspostave sustava i rada sa aplikacijom možete pronaći na Youtube kanalu:

Video upute za korištenje mVisitor aplikacije

Kratka edukacija za buduće korisnike održana je 14. ožujka 2023. u organizaciji TZO Brela, a za individualne edukacije možete doći u ured TZO Brela uz obavezan prethodni dogovor termina edukacije.