Kutak za iznajmljivače

Upis u Katalog smještaja na službenoj stranici TZO Brela

1. Ukoliko želite da vaš smještaj bude objavljen na službenoj stranici TZO Brela www.brela.hr, molimo da nam dostavite sljedeće:

 

- Popuniti, potpisati i dostaviti nam Privolu i Upitnik o prikupljanju i obradi osobnih podataka (u skladu s GDPR-om). „Privola” ispitanika znači svako dobrovoljno, posebno, informirano i nedvosmisleno izražavanje želja ispitanika kojim on izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom daje pristanak za obradu osobnih podataka koji se na njega odnose.

 

Podaci koje unosimo na službenu web stranicu TZO Brela:

- Prezime, ime (nositelj Rješenja)

- Ime objekta (ime koje koristite u promidžbenim materijalima) 

- Kontakt podaci: adresa, telefon i/ili mobitel, e-mail, web stranica ukoliko je posjedujete

- Lokacija na karti (google koordinate)

- Fotografije:  Molimo da rezolucija slika bude u razumnim veličinama! Nekakav standard je širina od 1.000 piksela budući da ona daje detaljan prikaz na većini uređaja, a da pritom nije preteška. Molimo da željeni redoslijed fotografija bude označen brojevima.

  

Upis u Katalog besplatan je za sve domaćine - pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

 

Fotografije je potrebno dostaviti u jednom e-mailu označene brojevima, na adresu: info@brela.hr ili valentina@brela.hr

ILI

dostaviti u ured Turističke zajednice (u tom slučaju tražene podatke dostavite na USB-u). 

 

2. Od datuma 20.04.2017. godine sustav eVisitor integriran je sa službenim Internet stranicama Hrvatske turističke zajednice www.croatia.hr u dijelu objave podataka o iznajmljivačima i njihovim smještajnim objektima - više OVDJE

Obaviještavamo obveznike da u sustavu eVisitor, prilikom prve prijave u sustav, ispune Obrazac o suglasnosti objave podataka na internetskim stranicama www.croatia.hrObjava podataka je u potpunosti besplatna te je namijenjena obveznicima kao dodatni kanal oglašavanja.