logo small
hr | en | de | cz | it | fr | pl | si | ru | sk

IQM Brela - Javni poziv za uključenje u projekt

10.05.2022.
Brela, 10. svibnja 2022. godine
 
JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT IQM DESTINATION BRELA
INTEGRALNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OPĆINI BRELA
 
Poštovani,
 
Turistička zajednica Općine Brela u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u Brelima.
 
Projekt IQM Destination Brela ima za cilj poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji. Naglasak je na povezivanju subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu Brela i poticali na izvrsnost.
IQM sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.
 
U projekt IQM Destination Brela mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi marketing analiza, uključenje u edukativne i marketinške programe u cilju poticanja izvrsnosti i sinergija u destinaciji.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području Općine Brela da se prijave na sudjelovanje u projektu ispunjavanjem Pristupnice na linku: https://www.surveymonkey.com/r/W9WZ59J.
 
Za sve turističke subjekte sudjelovanje u projektu je besplatno.
 
Javni poziv je otvoren do 3. lipnja 2022.godine.
 
TZO Brela stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.
 


pdf:Knjiga standarda - OBITELJSKI SMJEŠTAJ
pdf:Knjiga standarda - HOTELI
pdf:Knjiga standarda - LOKALNI PROIZVOĐAČI
pdf:Knjiga standarda - WELLNESS
pdf:Knjiga standarda - ATRAKCIJE

Aktivni odmor

Vidi sve
 

Nagrada Plavi cvijet 2012.

Akcija PLAVI CVIJET Hrvatske turističke zajednice uključuje ocjenjivanje uređenosti turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline i pojedinačnih elemenata.

Brela -
Vlažnost -
Tlak zraka -
Vidljivost -
Vjetar -
© TZ Brela 2014.       Development:   nove vibracije logo Nove vibracije d.o.o.