logo small
hr | en | de | cz | it | fr | pl | si | ru | sk

Predstavljanje Makarske rivijere na sajmu f.re.e München

26.02.2019.

Makarska rivijera je i ove godine nastupila na sajmu f.re.e München u sklopu štanda HTZ-a. 

Sajam je održan od 20-25.02., od srijede do ponedjeljka.
Sajmu su prisustvovali ministar turizma Gari Cappelli, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić, direktor predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Romeo Draghicchio, te Nera Miličić, voditeljica Ispostave HTZ-a u Münchenu,  a pošto je u sklopu sajma po prvi put održana i promocija i predstavljanje Slavonije i Zagreba, bio je tu i župan Osječko-baranjske županije. Uz tamburaše i muziku, predstavljene su i ponuđene i originalne slavonske delicije koje je, između ostalog,  pripremio i službeni kuhar Vatrenih - Tomica Đukić, a uz sve te delicije ponuđena su i vrhunska hrvatska vina. Dakle, ove godine, na ovom sajmu priređena je najveća prezentacija hrvatskog kontinenta do sada.  Dodatan šušur na štandu stvorile su i legende nogometnog kluba Bayern München: Giovanne Elber, legenda FC Bayern Münchena te Andreas Jung, direktor marketinga ovog najpopularnijeg njemačkog nogometnog kluba.
Osim toga, s medijskom kućom Münchner Merkur, organizirana je i  „Večer Slavonije i Zagreba“ u središtu Münchena u dvorani bivše tiskare ovih najvećih bavarskih dnevnih novina.
Dugogodišnji turistički stručnjak Selimir Ognjenović, vlasnik putničke agencije ID Riva Tours, sa sjedištem u Münchenu, organizirao je tradicionalno večernje druženje svih turističkih djelatnika. 
Inače, Hrvatska se predstavila na najvećem izložbenom štandu  na ovom sajmu (oko 250 m2), ako  ne računamo Bavarsku. U sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice predstavilo se ukupno 25 suizlagača među kojima su uz Makarsku rivijeru i turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Krapinsko-zagorske županije, gradovi Zagreb i Novalja, Klaster Slavonija, te Valalta, Solaris, Hadria, Kampovi Dalmacije, KUH, Camping Village Šimuni, Novasol, Plitvice holiday resort, Aminess, Jadrolinija, Jadranka kampovi, Hoteli Njivice, Maistra, Mon Perin, Casa Nube, Zaton holiday resort, Ilirija i Campiste bi village.
Turistički sajam f.re.e. najveći je i najposjećeniji turistički sajam u Bavarskoj za putovanja i aktivni odmor, što se tiče široke publike.
 

Aktivni odmor

Vidi sve
 

Nagrada Plavi cvijet 2012.

Akcija PLAVI CVIJET Hrvatske turističke zajednice uključuje ocjenjivanje uređenosti turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline i pojedinačnih elemenata.

Brela 7°C
Vlažnost 65.6 %
Tlak zraka 1002 hPa
Vidljivost 10 km
Vjetar 11.2 kph
© TZ Brela 2014.       Development:   nove vibracije logo Nove vibracije d.o.o.