hr | en | de | cz | it | fr | pl | si | ru | sk

Portal Gastro Croatia

19.09.2016.

S radom je krenuo prvi i jedini portal gdje će biti moguće detaljno pregledati Gastro ponudu cijele Hrvatske, Gastro Croatia – www.gastro-croatia.eu . 

Ukoliko ste zainteresirani za promocijom na ovom portalu, više informacija pronaći ćete OVDJE
 
O projektu Gastro Croatia:
 
"Cilj projekta je promovirati HRVATSKI TURIZAM kroz Gastro ponudu i tako privući što veći broj turista. Uz prekrasnu obalu i čisto more, želimo poslati poruku cijelom svijetu da Hrvatska ima i izvrsnu Gastro ponudu. Stranica je prevedena na 27 jezika tako da će skoro svaki turist od kud god da dolazi moći na svom jeziku pretražiti i pronaći najbolji restoran i jelo za sebe. 
 
Za početak krećemo sa 6 županija (Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Šibensko-kninska, Istarska i Primorsko goranska).
Od jeseni će portal proširiti svoju ponudu i na kontinentalni dio Hrvatske.
 
Svaka županija odnosno regija ima svoju web stranicu:
 
1. Gastro Dubrovnik: www.dubrovnik.gastro-croatia.eu
2. Gastro Split: www.split.gastro-croatia.eu 
3. Gastro Zadar: www.zadar.gastro-croatia.eu
4. Gastro Šibenik: www.sibenik.gastro-croatia.eu 
5. Gastro Istra: www.istra.gastro-croatia.eu
6. Gastro Rijeka: www.rijeka.gastro-croatia.eu 
 
Pretragu je moguće vršiti po vrsti jela i vrsti kuhinje. Također, pretraga se može suziti da svaki turist može izabrati regiju, grad/općinu, mjesto i da li u nekom ugostiteljskom objektu svira živa glazba. Kompletna tražilica prevedena je na 27 jezika tako da će svima onima koji dođu u Hrvatsku biti jednostavna za snalaženje.
 
Već smo započeli sa promocijom samog Portala, kako bi na vrijeme pozvali turiste da ove godine dođu ljetovati u Hrvatsku.
 
Dopis koji šaljemo po cijelom svijetu:
 
Dear Sir/Madam, 
We invite you to spend your holidays in Croatia! 
Besides beautiful coastline, clear sea and beaches for every taste, you will be able to enjoy diverse local and international cuisine. Fresh local ingredients, a wide selection of dishes and an amazing variety of wines will satisfy even the most demanding guest. 
As of 1 June 2016, you will be able to enter the first and only portal offering the best locations in Croatia where you can indulge your senses. Visit www.gastro-croatia.eu to discover your new favourite restaurant.
Welcome and Bon Appetit!"

pdfPismo podrške Gastro Croatia

Aktivni odmor

Vidi sve
 

Nagrada Plavi cvijet 2012.

Akcija PLAVI CVIJET Hrvatske turističke zajednice uključuje ocjenjivanje uređenosti turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline i pojedinačnih elemenata.

Brela 17°C
Vlažnost 42.0 %
Tlak zraka 1015 hPa
Vidljivost 10 km
Vjetar 25.9 kph
© TZ Brela 2014.       Development:   Nove vibracije d.o.o.