hr | en | de | cz | it | fr | pl | si | ru | sk

Ljetno kino - DIVLJE PRIČE

04.08.2017.

plaža Punta Rata u 21h

Film: DIVLJE PRIČE
Wild Tales
Žanr: Drama, Komedija, Triler
Godina: 2014.
Redatelj: Damián Szifrón
Glavne uloge: Liliana Ackerman, Luis Manuel Altamirano García, Alejandro Angelini
Trajanje filma: 122 minute
 
SADRŽAJ:

Priča o ljubavnoj obmani, povratku u prošlost, tragediji, pa čak i nasilju sadržanom u svakodnevnom detalju. Sve to, čini se vodi u propast, u neodoljivi užitak gubljenja kontrole.

Pasternak: Dvoje putnika u avionu otkriva da oboje znaju čovjeka zvanog Pasternak. Žena je njegova bivša djevojka dok je muškarac glazbeni kritičar koji je popljuvao Pasternakov zadnji album. Ubrzo otkriju da svi na letu poznaju Pasternaka. Na kraju se ispostavi da je cijeli let organizirao Pasternak a koji je nitko drugo no pilot s mračnim željama..Štakori: Putnik zastane u malom restoranu na autocesti. Konobarica ga prepoznaje kao čovjeka koji je upropastio njenu obitelj.Ona odbija kuharičinu zamisao da ga otruju otrovom za štakore. Kuharica ipak stavi otrov u hranu.. Najjači: Dvojica muškaraca voze se osamljenom autocestom. Mario, koji se vozi u starom i uništenom autu sprječava Diega čiji je auto brz i skup da ga prestigne na cesti. Diego ga konačno prestigne ali ubrzo mu pukne guma..
Bombica:
Simon Fisher se sprema preuzeti rođendansku tortu za svoju kćer kada mu s parkinga automobil odvuče pauk. Fisher odlazi na parking i tamo se svađa s odgovornima. Uskoro će na parkingu Fisher napraviti pravi nered pa će dospijeti i u vijesti a potom i dobiti otkaz..
Prijedlog: Klinac iz bogataške obitelji udari autom trudnu ženu i pobjegne s mjesta nesreće. Klinac dolazi doma i budi svoje roditelje te im ispriča što se dogodilo. Njegov otac će uskoro potkupiti njihova vrtlara da preuzme krivicu a zauzvrat će ga bogato platiti. No sve će se zakomplicirati.

Dok nas smrt ne rastavi: Radnja se odvija tijekom jednog vjenčanja. Novopečena supruga otkriva da ju je suprug varao s djevojkom koja je na njihovu vjenčanju. Ubrzo ga tijekom svadbenog plesa konfrontira s tom informacijom a zatim napušta zabavu i popne se na krov zgrade gdje ju počinje tješiti kuhinjski radnik. 

TRAILER

Aktivni odmor

Vidi sve
 

Nagrada Plavi cvijet 2012.

Akcija PLAVI CVIJET Hrvatske turističke zajednice uključuje ocjenjivanje uređenosti turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline i pojedinačnih elemenata.

Brela 5°C
Vlažnost 41.4 %
Tlak zraka 1012 hPa
Vidljivost 10 km
Vjetar 35.3 kph
© TZ Brela 2014.       Development:   Nove vibracije d.o.o.